دسته بندی ها: آموزش زیبایی

خواص گیاه رزماری برای پوست مو و ابرو

گیاه رزماری، جزء یکی از ماده های شفابخش و معجزه گر برای پوست و مو می باشد و به میزان بسیار زیادی در محصولات تولید شده برای پوست و مو وجود دارد. از این گیاه پر خاصیت، حتی در غذا و سالادهای مختلفی هم استفاده می کنند و علاوه بر طعم و عطری که دارد، ارزش و ویتامین رسانی غذا را بسیار بالا می برد.

خواص گیاه رزماری برای پوست:

عصاره گیاه رزماری دارای میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدان می باشد و در نهایت باعث محافظت از پوست می شود. در واقع این میزان زیاد از آنتی اکسیدان از پوست محافظت می کند و علائم پیری را به تاخیر می اندازد و باعث بهبود مشکلاتی مانند: اگزما، آلرژی و آکنه می باشد.

استفاده از این گیاه برای تمامی افرادی که قصد استفاده از این گیاه را به صورت روزانه دارند بلامانع می باشد و فقط افرادی که دارای پوستی حساس می باشند، می بایست که قبل از مصرف مقداری از آن را بر روی پوست خود امتحان کنند.

خواص گیاه رزماری برای پوست

خاصیت آنتی اکسیدان:

گیاه رزماری علاوه بر آنتی اکسیدان بودن دارای خواص دیگری مانند: ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز می باشد و علاوه بر از بین بردن التهاب جوش ها، بلکه باکتری باعث ایجاد جوش ها را از بین می برد و البته که فعالیت بیولوژیکی و رشد سلول را تحریک می کند و خطوط ظریف و چین و چروک را بسیار کم می کند.

خواص رزماری برای موها:

خواص این گیاه برای موها ثابت شده می باشد و حتی گاهی در برخی مواقع ریزش مو را نیز کاهش می دهد، شوره ی سر، سفیدی زودرس موها، خشکی و یا خارش پوست سر را از بین می برد و باعث تقویت رشد موها می شود.

دقت داشته باید که، عصاره ی این گیاه گردش خون را بسیار بهبود می بخشد و خون رسانی را افزایش می دهد و در نتیجه، مواد مغذی را به فولیکول های مو می رساند.

خواص رزماری برای موه

التیام بافت و عصب آسیب دیده:

نتایج به دست آمده در مدت زمان 6 ماه، برای مصرف ماینوکسیدیل و رزماری مشخص شده است که تاثیرگذاری هر دوی آن ها برابر می باشد و حتی رزماری خارش سر را نیز از بین می برد.

استفاده از رزماری در زمان بارداری و شیردهی:

اگرچه این گیاه به صورت موضعی استفاده می شود، اما به هنگام بارداری و شیردهی حتما قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

تفاوت عصاره با روغن رزماری

تفاوت عصاره با روغن رزماری:

عصاره ی رزماری با روغن رزماری خوراکی یکی نمی باشد و داخل روغن رزماری ترکیبات دیگری هم وجود دارد و ممکن است که موجب تحریک و آلرژیک شود، ولی استفاده از عصاره ی این گیاه برای تمامی تایپ های پوستی مناسب است.

خواص رزماری برای ابرو:

مدت زمان بسیار زیادی است که، از روغن رزماری برای تقویت و پر پشتی شدن ابروها استفاده می کنند و برای انجام این کار، ابتدا یک قطره از رزماری را بر روی گوش پاک کن بریزید و به تمام ابروهای خود بمالید و ماساژ دهید. تقریبا این کار را می توانید هر شب انجام دهید و نتایج شگفت انگیز آن را مشاهده کنید.

خواص رزماری برای انواع مختلف مو

خواص رزماری برای انواع مختلف مو:

روغن رزماری برای انواع ریزش مو مانند: آلوپسی (سکه ای)، آلوپسی آندروژنتیک (هورمونی و ریزش موی ارثی) و انواع دیگر ریزش مو مرتبط با بیماری های پوست سر بسیار موثر می باشد و تقریبا می تواند آن ها را درمان کند.

  • شوره ی سر: عصاره‌ ی گیاه رزماری به دلیل خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی که دارد، می تواند از مشکلات مربوط به شوره‌ ی سر پیشگیری کند و در رشد مو و بهبود آن بسیار کمک کند.
  • گردش خون: عصاره‌ ی گیاه رزماری گردش خون را بهبود می بخشد و مانند یک گشاد کننده ی عروق می باشد و در واقع باعث باز شدن و گشاد شدن رگ های خونی می شود و در نتیجه فولیکول های مو را رشد می دهد.
  • رشد مو: عصاره‌ ی این گیاه رزماری، ریزش موی ناشی از برخی بیماری‌های خاص را درمان می کند و باعث رشد مجدد و یا کاهش ریزش و در نهایت بسیار مفید می باشد.
  • تقویت مو: استفاده از عصاره ی گیاه رزماری در طولانی مدت، باعث استحکام، ضخیم تر شدن، پر پشت شدن و درخشان تر شدن موها می شد و آسیب را کمتر می کند.
  • ریزش مو: ریزش مو می‌تواند در اثر عوامل بسیار زیادی مانند: شکستگی یا آسیب، التهاب، پسوریازیس شدید یا اگزما، عوامل استرس ‌زا یا بیماری، واکنش‌های ایمنی از بدن، سن و تغییرات هورمونی یا شرایط ژنتیکی و همچنین درمان‌های پزشکی مانند شیمی درمانی باشد و رزماری می تواند در در درمان ناشی از این عوامل بسیاری موثر باشد.

طریقه مصرف روغن رزماری

طریقه مصرف روغن رزماری برا انواع موها:

روغن رزماری برای انواع موها مفید می باشد:

مصرف روغن رزماری برای موهای چرب:

بعد از استحمام می توانید حدود 5 قطره از این روغن را در بخش های مختلف سر بریزید و به وسیله ی انگشتان دست، ماساژ دهید. در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید برای ساقه های مو و جلوگیری از شکنندگی و در نهایت تقویت آن ها از روغن جوجوبا و یا نارگیل داخل روغن رزماری استفاده کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه به موها و ساقه ی آن را ماساژ دهید و بعد بشویید. با انجام این کار می توانید علاوه بر تقویت موها به دلیل خاصیت ضد باکتریایی که به وجود می آید از رشد قارچ، باکتری و شوره جلوگیری کنید.

مصرف روغن رزماری برای موهای خشک:

برای استفاده ی بهتر از خواص این گیاه جادویی، می‌توانید آن را با شامپو و یا نرم‌ کننده ی موی سر ترکیب کنید. برای انجام این کار، حدود 4 تا 5 قطره از روغن را داخل شامپو و یا نرم کننده مخلوط کنید و بعد آن را استفاده کنید. برای داشتن نتیجه ی بهتر می توانید این کار را یک تا دو بار در هفته تکرار کنید.

با توجه به تمام موارد ذکر شده در بالا و پی بردن به خواص اعجاب انگیز این گیاه، می توانید از عصاره و روغن آن به راحتی برای درمان و مشکلات پوست و موی خود استفاده کنید و از نتایج شگفت انگیز آن لذت ببرید.

shopmanager

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده اند.*

آخرین نوشته ها

مراحل پاکسازی پوست چرب در خانه

پاکسازی صورت به معنای داشتن روتینی است که برای تمیز کردن پوست صورت و از بین بردن آلودگی‌ها، چربی‌ها، آرایش و سایر ذرات آلوده استفاده می‌شود. این فرآیند به حفظ…

3 ماه قبل

رفع چین و چروک صورت در خانه با روش‌های ساده و کاربردی

چین و چروک صورت به علت عوامل مختلفی مانند پیری، تغییرات هورمونی، استرس و آسیب از طریق آفتاب، می‌توانند روی صورت شما ظاهر شوند. اگر به دنبال روش‌های ساده و…

4 ماه قبل

رفع چین و چروک صورت با طب سنتی

چین و چروک‌ها علائمی هستند که با پیری و روند طبیعی پوست ارتباط دارند. آنها به صورت خطوط و چین‌های ریز و عمیق در سطح پوست صورت ظاهر می‌شوند. عوامل…

4 ماه قبل